Zebra Afdeling Techniek

Zebra Uitzendbureau afdeling Techniek is hèt bureau voor technisch personeel in de regio IJmond. Door de combinatie van jarenlange praktijkervaring in het bedrijfsleven èn uitzendbranche, heeft de afdeling Techniek de juiste kennis in huis om het bedrijfsleven van dienst te zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van technisch personeel. We zijn o.a. actief in de metaalbranche, machine- en staalbouw, plaat verwerkende industrie en scheepsbouw.

Het uitzenden, detacheren, werven en selecteren gebeurt voor zowel tijdelijke als vaste banen. Dit voor functies op verschillende niveaus. We screenen personeel op vakkennis en kwaliteit.

Bij een uitzending neemt de afdeling Techniek alle bijkomende administratieve taken voor haar rekening. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week altijd bereikbaar

De afdeling Techniek is een dynamische organisatie bestaande uit een betrokken , vakbekwaam en ambitieus team van medewerkers. Zij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend zijn wij een gecertificeerd bureau en beschikken we over een SNA keurmerk.

Meld u aan bij Zebra Uitzendbureau B.V.

Meld u aan bij de afdeling Techniek