FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als assistent dakdekker ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de dakdekker bij het plaatsen van dakbedekking. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het klaarzetten van materialen, het aanreiken van gereedschap en het uitvoeren van kleine reparaties. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het netjes achterlaten van de werkplek.

WIJ BIEDEN

Onze opdrachtgever bied je een uitdagende baan aan als assistent dakdekker bij ons dynamische dakdekkersbedrijf in Beverwijk. Als assistent dakdekker krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren collega’s het vak te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Het bedrijf vindt het belangrijk dat hun medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en daarom bieden zij ook de mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen. Naast de ontwikkelingsmogelijkheden bieden zij een bovengemiddeld salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en vakantiegeld. Ook bieden zij een gezellige en informele werksfeer waarbij teamwork en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Ze zijn een hecht team van vakmensen die iedere dag met veel passie en plezier aan het werk gaan. Ook vinden zij het belangrijk dat hun medewerkers zich thuis voelen bij het bedrijf en zich gewaardeerd voelen. Daarom organiseren ze regelmatig gezellige teamuitjes en bieden ze een goede werkomgeving met de nieuwste materialen en gereedschappen.

PROFIEL

  • Je hebt een flexibele en zelfstandige werkinstelling
  • Een geldig Vca-certificaat of de bereidheid deze te behalen
  • Communicatief vaardig
  • Je hebt technisch inzicht
  • Ervaring met dakbedekkingen of je wilt dit leren
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Fysiek fit en je vindt het niet erg om buiten te werken
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent niet bang om je handen vies te maken
  • Je werkt nauwkeurig en graag in teamverband

Bedrijf

Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar enthousiaste dakdekkers. Zij zijn een kwaliteit bewust bedrijf gespecialiseerd in de toepassing van bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen en in metalen dak- en gevelelementen.

Heb je interesse? Klik dan op de knop “solliciteer direct” dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ook bellen naar 088-010 41 60 of langskomen bij ons op kantoor