FUNCTIEOMSCHRIJVING
Taken:
- Orderpicken van bestellingen in koel- en/of diepvriescel
- Het verpakken, etiketteren van producten
- Werken aan de hamburgermachine
- Het bereiden van vleesspecialiteiten in onze bereidingskeuken
- Handmatig rijgen van spiesen
- Het verzendklaar maken van producten en sorteren op expeditie locatie
WIJ BIEDEN
Onze opdrachtgever biedt haar werknemers goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris van deze functie is marktconform en afhankelijk van kennis en ervaring. Het betreft een functie, waarin in dagdienst wordt gewerkt. Ook hebben zij diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden en genoeg wisselende werkzaamheden. Zij hebben een open cultuur met een informele werksfeer en bieden jou flexibiliteit, zekerheid en uitdaging.
PROFIEL
- Wij zoeken een enthousiaste medewerker voor 16-24 uur per week (inclusief zaterdag) die goed in teamverband kan werken
- De medewerker moet inlevingsvermogen hebben in de verwachting van de klant, dus bij voorkeur affiniteit met de horeca en de foodsector
- Accuraat en verzorgd werken moet vanzelfsprekend zijn.
Bedrijf
Onze opdrachtgever is een slagersbedrijf met diverse locaties door heel Nederland. Zij leveren dagelijks kwaliteitsvlees aan de horeca, waaronder diverse Michelin sterren restaurants, zorginstellingen, cateraars en vakantieparken.
Heb je interesse? Klik dan op de knop “solliciteer direct” dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ook bellen naar 088-010 41 60 of langskomen bij ons op kantoor.
Interesse?
Is dit de uitdaging die je zoekt? En herken je jezelf in de functieomschrijving en het profiel dat wij zoeken? Wacht dan niet langer. Solliciteer!