Over Zebra

Zebra Uitzendbureau is voor zowel opdrachtgevers als voor uitzendkrachten al 25 jaar een betrouwbare partner. Bent u op zoek naar een geschikte invulling voor een vacature of denkt u juist een geschikte kandidaat te zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Voor opdrachtgevers is Zebra Uitzendbureau al 25 jaar een betrouwbare partner als het gaat om de inzet van tijdelijk personeel in de regio IJmond. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor zowel hoger- als lager geschoold personeel in de volgende sectoren: Administratie - Bouw - Horeca - Productie - Techniek - Overige.

Voor onze opdrachtgevers zijn wij het hele jaar 24 uur per dag bereikbaar. Rondom de inleen van tijdelijk personeel nemen wij u alle administratie en werkgeversrisico's uit handen.
Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hele team hoog in het vaandel. Er gaat bij ons niemand aan het werk die wij niet persoonlijk gesproken hebben. Na de eerste of tweede werkdag van een nieuwe tijdelijke medewerker nemen wij altijd even contact op om poolshoogte te nemen. Indien nodig kunnen wij dan bijsturen.

Ook voor uitzendkrachten staan wij al ruim 20 jaar gereed om voor gemotiveerde mensen een passende baan te vinden. In een persoonlijk gesprek kijken wij samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden. Op basis van uw opleiding en relevante werkervaring gaan wij op zoek naar een passende baan voor u.  

Het hele jaar door hebben wij leuke en interessante banen beschikbaar.
Indien u via ons aan de slag gaat, houden wij regelmatig contact met u. Zo blijven wij op de hoogte van hoe het gaat en kunnen wij indien nodig bijsturen.


De meeste actuele vacatures vindt u hier. Maar zoekt u een baan in een andere richting? Geen probleem ook dan kunnen wij iets voor u betekenen.

 

Meld u aan bij Zebra Uitzendbureau B.V.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!