Aanmelden bij Zebra Uitzendbureau B.V.

Voor uitzendkrachten staan wij al 25 jaar gereed om voor gemotiveerde mensen een passende baan te vinden.

In een persoonlijk gesprek kijken wij samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden. Op basis van uw opleiding en relevante werkervaring gaan wij op zoek naar een passende baan voor u.

Het hele jaar door hebben wij leuke en interessante banen beschikbaar. Indien u via ons aan het werk  gaat houden wij regelmatig contact met u. Zo blijven wij op de hoogte en kunnen wij indien nodig u verder helpen. De meeste actuele vacatures vindt u hier. Zoekt u een baan in een andere richting? Geen probleem ook dan kunnen wij iets voor u betekenen.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Zebra voor u de beste keuze. In een persoonlijk gesprek kijken wij samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden. Op basis van uw opleiding en relevante werkervaring gaan wij op zoek naar een passende baan voor u. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hele team hoog in het vaandel. Wij houden graag persoonlijk contact. Dat doen wij ook als u via ons aan het werk gaat. U een leuke baan, wij een tevreden klant.

Meld u nu aan bij Zebra Uitzendbureau B.V.

Aanmelden bij Zebra Uitzendbureau? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een intake gesprek. Of kom langs voor een persoonlijk gesprek.

Contact

Zebra Uitzendbureau B.V.
Margadantstraat 28
1976 DN IJmuiden

T 088 - 01 04 160
E IJmuiden@zebra-uitzend.nl